Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Dra i nödbromsen!


Ett inlägg från bloggen: Annategebo


Publicerad den 19 april 2013 20:08. Läs inlägget på bloggen här.

Redan fredag igen! Vad tiden går fort!
Det är så skönt med en helg. Veckorna kan bli väldigt stressigaStress i livet kan vara bra men det kan också göra att man mår riktigt dåligt.  Så här står det om stress:Stress är en naturlig reaktion i kroppen, som är bra när man behöver göra något snabbt eller har bråttom. Men om kroppen inte hinner återhämta sig efter att ha stressat eller om man är stressad fast man inte har bråttom, kan stressen bli ett problem.

Stress är den känsla som uppstår när man känner att man har för mycket att göra och för lite tid att göra det på, eller när man har för höga krav och förväntningar på sig. Som att man inte får tiden att räcka till för allt som ska göras i skolan eller på jobbet, samtidigt som man till exempel ska hinna träna, träffa kompisar, vara med familjen och hinna med olika fritidsaktiviteter.

Så om du känner igen dig. Att det är för mycket att göra och för lite tid att göra det på, så DRA I NÖDBROMSEN!

Jag är så glad att Gud har gett oss en dag i veckan att få dra i handbromsen.En dag utan jobb, plugg, städning, handling osv. Vi får en dag att ägna åt det som är viktigast i våra liv och vila ut från stressen.Gud vet att vi lever för stressigt och vill hjälpa oss att må bra. I Guds 10 bud står det: Tänk- kom ihåg sabbatsdagen/vilodagen!                      GLÖM inte bort den menas det. Men kom ihåg att sabbaten skapades för människornas skull, och inte människan för sabbatens skull står det i Mark 2:27  Och den finns till vare sig du tror på Gud eller inte. Det är en gåva till oss så vi kan stressa ner och koppla av.


Hoppas du får en lugn skön helg då du kan dra i handbromsen!

Kram Anna ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Annategebo.