Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Börja vissla när du slänger soporna


Ett inlägg från bloggen: Annategebo


Publicerad den 17 april 2013 17:05. Läs inlägget på bloggen här.

Börja vissla när du slänger soporna
Jag fick en gång höra att man på en stor restaurangkedja letade efter anställda som vissladeVarför söka efter just detta?Jo, för om du visslar när du gör en så pass "tråkig" arbetsuppgiftsom att slänga sopor, då är du sannolikt en person som lyckats skapa en inre motivation.Du har insett att du med rätt inställning kan göra tråkiga saker utanatt ha ett uttråkat kroppsspråk.Tips för dagen:Nästa gång du har en uppgift framför dig som de flesta skulle uppfatta som tråkig. Gör tvärtom och se om du kan göra den med en förstklassig attityd.Le, vissla, sjung, var glad samtidigt som du utför uppgiften.Det du vinner på det är att det går fortare att göra uppgiften, det blir mycket roligare och du mår bättre. Dessutom lär du bli uppmärksammad som nåt extra, nån som företaget borde ta ännu bättre vara på.
Så, börja vissla nästa gång du slänger soporna, det är en bra start! :)Vad hjärtat är fullt av, det talar munnen. Matt 12:34Ha en bra dag!Anna ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Annategebo.