Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Nytt namn på bloggen


Ett inlägg från bloggen: Annategebo


Publicerad den 16 april 2013 18:06. Läs inlägget på bloggen här.

Jag har bytt namn på bloggen. Nu heter den annategebo pecis som jag. 
Tegge, det är min man, inte jag. 
Eller det var han när vi träffades. 
Alla kallade honom Tegge.
Så nu är bloggen MIN och det är mina tankar!
Så välkommen till min nygamla blogg!
Idag handlar nyheterna om det helt vansinniga terrordådet i Boston.Vem är så grym att han/hon gör bomber som är förstärkta med stålkulor för att skada så mycket som möjligt.
Lille Martin, 8 år stod med sin mamma och syskon vid en soptunna för att heja fram pappa som sprang loppet.Martin sprang fram till pappa men gick sedan tillbaka till sin familj för att inte vara i vägen.Den ena bomben låg i soptunnan och Martin sprängdes till döds. Hans syster förlorade ett ben och man vet inte hur mamman kommer att klara sina hjärnskador.Runt om låg kroppsdelar från skadade människor. 3 döda och minst 144 st är skadade.Varför gör någon så här? Helt ofattbart.Jag vet inte och kan inte ens gissa.Vad jag vet är det jag kan läsa i Bibeln att människans ondska kommer att  bli värre o värre med tiden. "De som gör orätt kommer att göra ännu mer orätt..." Upp 22:11Så vad kan vi göra? Ordspråksboken har alltid bra tips: "Gör inte som de onda och ta inte dem som exempel, utan undvik dem och håll dig långt borta från allt ont." Ords 4:14Man blir lik den man umgås med och umgås man med "fel"människor är det lätt att ta efter. Men försöker man vara med de som är "goda" och väljer bra saker i livet så formas vi ju efter dem. Och för Martins familj kan vi be. Be att de orkar överleva och inte blir fyllda av bitterhet.
  ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Annategebo.