Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Fantastiskt!


Ett inlägg från bloggen: Himlagott


Publicerad den 31 augusti 2012 16:04. Läs inlägget på bloggen här.

Nu har det hänt igen:-)Jag satt i soffan en liten stund och till mig kom en melodi som jag nynnade på och min älskade make gav mig dom ord han mindes.Jag googlade och fann en härlig psalm som vi sjungit i kyrkan fast det var länge sedan.Namnet Jesus vill jag sjungaJesus
Namnet Jesus vill jag sjunga sköna namn som ej förgår. Till de unga till de gamla har det namnet glädje bud. Det kan kalla det kan samla vilsna barnen hem till Gud. Dig jag vill med frigjord tunga prisa varje dag jag får. Namnet Jesus himlens hälsning det mitt hjärtas kärlek vann. I det namnet fann jag frälsning inget annat frälsa kan.
Namnet Jesus skönt det klingar låt det ljuda runt vår jord. Inget annat världen bringar hopp och tröst som detta ord. För det namnet hatet viker för det namnet ondskan flyr. I det namnet skall Guds rike bryta fram när dagen gryr. Namnet Jesus himlens hälsning det mitt hjärtats kärlek vann. I det namnet fann jag frälsning inget annat frälsa kan.
Genom nöden genom natten lyser härligt Jesu namn. Seglaren på vida vatten leder det till tryggad hamn. Och när sol ej mer skall vara Jesunamnet lyser än, prisad av en tallös skara prisat högt i himmelen. Namnet Jesus himlens hälsning det mitt hjärtats kärlek vann. I det namnet fann jag frälsning inget annat frälsa kan. (D Welander. J Gustafsson )

 

 
Så fantastiskt uppmuntrande att få stärkande lovsånger!
Den rad som verkligen talar till mig i texten är: Namnet Jesus himlens hälsning det mitt hjärtas kärlek vann.

 
Jag sa tidigare idag till maken min att jag är så tacksam att Jesus vann mitt hjärta med sin kärlek:-)
ca 2 timmar senare så gav Helige Ande mig denna underbara sång:-)

 
Jag måste passa på och nämna att jag och min man bor i f.d filadelfia kyrkan:-) Här har det sjungits många psalmer genom åren. Det sitter i väggarna och Jesus bor i mitt hjärta:-)

  ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Himlagott.