Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Var beredda när Jesus kommer tillbaka!


Ett inlägg från bloggen: I Väntans Tid


Publicerad den 30 september 2013 21:09. Läs inlägget på bloggen här.

Vi lever i en mycket omvälvande och även skrämmande tid. Inget är sig likt längre som det har varit. Det är som om hela världen vore i gungning på alla områden. Ondskan och mörkret tilltar alltmer och man undrar var det ska sluta nånstans. Mitt i allt är det bara Herren som är den fasta klippan att hålla sig till, den enda klippan som kommer att bestå ända in i evigheten. 
Tätt intill Faderns hjärta kan vi finna en viloplats där Han omsluter oss på alla sidor och håller oss i sin hand. Detta är det löfte vi har att lita till, som Guds barn. Vi behöver inte frukta när vi vandrar med Herren för Han kommer att ge oss den styrka och det beskydd som vi behöver!
 
Trots all oro omkring oss kan vi som Guds barn ändå få känna Hans Frid i våra hjärtan, den Frid som övergår allt förstånd. 
Gud älskar varenda människa på jorden och Han vill ingen syndares död. Han kallar på människor att vända sig bort ifrån synden, få förlåtelse och börja tro på Jesus Kristus. En troendes liv är också en kamp många gånger men Herren är alltid med oss mitt igenom all kamp och allt lidande. Han överger aldrig sina barn och lämnar oss aldrig i sticket. 
Guds kärlek, nåd och barmhärtighet överträffar vida allt annat. Det finns ingen trygghet eller räddning i pengar, status eller ägodelar. Allt detta jordiska är förgängligt och håller inte att bygga sitt liv på. Guds Rike däremot är ett rike som aldrig kan vackla, det kommer att bestå i all evighet.
 

Var beredda när Jesus kommer tillbaka!1 Thess. 5:1 ”När ska allt detta hända? Ja, om det behöver vi inte skriva till er, kära syskon, 
2 för ni vet mycket väl att Herren Jesus kommer tillbaka lika oväntat som en tjuv om natten. 
3 Just när människorna säger: ”Allt är tryggt och säkert”, då drabbas de av undergång, lika plötsligt som när värkarna sätter in hos en kvinna som ska föda barn. Och ingen ska komma undan. 
4 Men ni, kära syskon, ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av I Väntans Tid.