Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Guds budskap till de förberedda, av David Wilkerson.


Ett inlägg från bloggen: I Väntans Tid


Publicerad den 9 augusti 2012 16:04. Läs inlägget på bloggen här.

Från David Wilkersons bok ”Synen”. Bokens hela budskap dateras till april 1973.
"Det har varit ett bra år för dåliga nyheter. Våra dagliga tidningar verkar nästan innehålla mer skrämmande dikt än sanning. Vi får vår dagliga nyhetsdos om höjda livsmedelspriser, underlig väderlek, energikriser och rekordartade oväder och översvämningar som hemsöker världen. Ord som ”våldsam”, ”rekordartad”, ”onormalt för årstiden” och ”det värsta hittills” förekommer i väderleksrapporterna överallt. När vädret borde ha varit vackert och soligt, har stormar och översvämningar slagit till i stället. Där det en gång var kallt, har det blivit ovanligt varmt för årstiden.

Meteorologer gör sitt bästa för att förutsäga dessa katastrofer och analysera dem efteråt, men ingen av dem kan förklara vad som orsakar dessa ofta förekommande väderleksförändringar med så katastrofala följder.Många människor är idag övertygade att världen kommit ur kontroll. Institutioner som vi alltid litat på tycks falla samman. Regeringen kan inte längre komma med lösningar, och även de mest förslagna världsledare är djupt oroade över världssituationen. Det är ägnat att rubba vårt förtroende, när höga ämbetsmän rycker på axlarna och säger, att de inte heller förstår vad som händer. Det finns inte längre några enkla lösningar på våra komplexa problem. I ljuset av vad vi sett de sista fem åren, när det gäller våld, omoral, brott, laglöshet och tragedier, kan du kanske föreställa dig vad som väntar de närmaste tio åren. Eftersom världen så ofta och intensivt drabbas av tragedier och katastrofer, förstår vi att den befinner sig i födslovåndor. Bibeln säger att Gud skall skapa en ny himmel och en ny jord. Denna gamla jord skall förgås och smälta av brännande hetta. Själva elementen skall upplösas. Det är inte bara den gamla världens död vi bevittnar – utan en ny världs födelse. Vi lever i s ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av I Väntans Tid.