Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Nytt år, ny musik eller inlägget om David Crowder*Band's sista album


Ett inlägg från bloggen: Jesus Rocks


Publicerad den 20 januari 2012 15:03. Läs inlägget på bloggen här.

Året 2012 har redan hunnit med att bli 20 dagar gammalt och vill passa på att säga jättetack till alla läsare av denna blogg! Trots att jag ibland är lite dålig på att uppdatera så har det varit folk som läst, så jättetack för det! ;) Sedan bloggen startade i juni så har bloggen haft 1073 besökare något som naturligtvis är fantastiskt roligt och ska försöka mig på att bli ännu bättre på att uppdatera, i alla fall minst ett inlägg i månaden är ambitionen.

Som sagt så har det bara gått 20 dagar på det nya året och tro det eller ej så har det redan börjat släppas ny musik och nya singlar. Förra tisdagen släpptes ett intressant album:David Crowder*Band – Give Us Rest or (A Requiem Mass in C [The Happiest of All Keys])David Crowder*Band har alltid kört sitt eget race och var när de kom en frisk fläkt inom lovsångsmusiken. De har album efter album provat på att blanda olika musikstilar alltifrån elektroniskt till country och till och med så är de på en låt i det nya albumet och nosar på hårdrock. Det unika med dom är att de trots de olika exprimenten med musik ständigt lyckats behålla kärnan i sin musik som helt enkelt är lovsång och tillbedjan.Give us rest ska enligt bandet själva vara deras sista album innan de slutar som band. Albumet består av en dubbelcd och innehåller totalt 34 spår(!!!!), det blandas friskt mellan radiovänliga lovsånger i Hillsongstil,vågade melodiska expriment och countrymusik med inslag av lite Jonny Cash stuk. På grund av den stora variationen skulle jag vilja påstå att det finns det något för alla på dessa cds, även om man kanske inte kan uppskatta allt, så är det i alla fall för mig.Några favoriter från albumet:After All (Holy) - Pampig lovsång med en grym refräng som till viss del påminner om ledmotivet till Narnia-filmerna! Om du så bara väljer att lyssna på en låt från denna cd, lyssna på denna! Oh Great God, Give Us Rest - En lovsång som börjar med e ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Jesus Rocks.