Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Musiktips i sommarvärmen :)


Ett inlägg från bloggen: Jesus Rocks


Publicerad den 1 juli 2011 23:11. Läs inlägget på bloggen här.

Är åter hemma och har nästan återhämtat mig efter ett fantastiskt Nyhem 2011.Missade du det hela finns de flesta mötena att se här: Nyhem - MediaTill och med konserten med Sarah Kelly finns upplagd,kolla även in mötena och låt dig inspireras av lovsången och undervisningen!
En av sångerna som riktigt sådär satt sig fast i huvudet efter Nyhem är Our God med Chris Tomlin som spelades flitigt under ungdomsmötena, riktigt bra lovsång, lyssna på spotify här:Our God - Chris TomlinÄven hela skivan som låten är med på (And if our God is for us...) är väl värd en genomlyssning. Chris Tomlin är mannen bakom många kända lovsånger så som exempelvis "How great is our God" (Så stor är vår Gud) som tagits emot med öppna armar i kyrkor världen över.
Väl hemma igen har jag roat mig med att lyssna på Relient K : s nya ep "K is for karaoke". Som namnet antyder så är det en ep med covers som ska agera som en försmak inför deras fullängdare med covers som kommer i höst! Tyvärr så finns den inte på spotify men kolla denna video så får du en försmak av vad den inehåller(blir du sugen på att höra mer efter det så sök runt lite på youtube så kan du hitta några av sångerna på epn), jag menar de har gjort en cover på Justin Beibers "Baby" så bara det är ju en solklar anledning att köpa epn på iTunes där den säljs ;)Och känner du inte till Relient K så är det hög tid att kolla in detta pop/rock/punk band, de är värda en riktigt ärlig chans, trallvänliga melodier varvas med ös och softare låtar, kolla in mitt favoritalbum med dessa gossar på spotify: Five Score and Seven Years Ago ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Jesus Rocks.