Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Konserterna på Nyhem!


Ett inlägg från bloggen: Jesus Rocks


Publicerad den 16 juni 2011 13:01. Läs inlägget på bloggen här.

Sitter nu och tar en paus från allt packande inför Nyhemsveckan som ska bli riktigt kul och spännande på många sätt. Även på musikfronten blir det en hel del spännande. Redan imorgon spelar exempelvis Sarah Kelly på kvällen i nyhemshallen. Hon har ett gäng låtar på sin myspace, så ni kan värma upp inför den konserten: Sarah Kelly Är väl en slags blandning mellan pop/rock och lovsång hon spelar skulle man kunna säga och man måste även nämna att hon är en riktigt duktig sångerska med rätt unik röst. Missa inte det!
Som om inte Sarah Kelly vore nog kommer även Ole Børud att förgylla tillvaron med en konsert på fredagen den 24:e i Nyhemshallen. Det kommer alltså att bjudas på soul/funk som kommer att få hela Nyhemshallen att svaja med och vill ni ladda lite extra inför det så kolla in hans album:Ole Børud – Shakin' The Ground Eller kolla in nyare låtar ifrån hans senaste album "Keep Movin" på hans myspace:
Ole's Myspace


Nä, nu måste jag packa vidare, ses på Nyhem! ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Jesus Rocks.