Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Ge allt


Ett inlägg från bloggen: Kristen och Glad -


Publicerad den 6 januari 2020 10:10. Läs inlägget på bloggen här.

"Jesus satte sig mitt emot offerkistan och såg hur folket lade pengar i den. Många rika gav mycket. Där kom också en fattig änka och lade i två små kopparmynt, ett par ören. Då kallade han till sig sina lärjungar och sade till dem: "Jag säger er sanningen:
Den här fattiga änkan gav mer än alla de andra som lade något i offerkistan. Alla andra gav av sitt överflöd, men hon gav i sin fattigdom allt som hon hade att leva på.""
‭‭Mark 12:41-44Varför gav änkan bort allt hon hade att leva på? Hur tänkte hon? Hur skulle hon nu kunna få mat för dagen? Kan det vara så att de pengar hon gav i alla fall inte skulle räcka till att försörja henne? Att hon var tvungen att lita på Gud för sin försörjning. Räcker mina pengar till allt det jag vill köpa? KAN jag köpa allt jag behöver? Hälsa, ett liv som ger mening, glädje, vänner? Mat för dagen det har jag, men det finns mycket som jag behöver som jag inte kan köpa för pengar. Jag vill göra som änkan och ge allt det jag har till Jesus. Överlämna mig själv och mina tillgångar till honom och låta honom förfoga över det. Det är svårt för vi människor vill känna att vi har en trygghet när det gäller pengar och det materiella,
men jag vill tro att Gud förser de som sätter sin förtröstan på honom.  ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Kristen och Glad -.