Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Ligga någon till last


Ett inlägg från bloggen: Kristen och Glad -


Publicerad den 26 december 2019 03:03. Läs inlägget på bloggen här.

Du vill inte ligga någon till last? Nej, det vill inte jag heller. Jag vill kunna klara mig själv. Självtillräcklig. Inte beroende av andra människor. Jo, beroende av gemenskap och att få dela saker med andra. Både glädjeämnen och det som är jobbigt.
Men att ha behov av andra människor, det verkar konstigt. Hur ska jag kunna förvänta mig att andra människor ska kunna fylla mina behov?
Det kan de inte heller, men om du har ett behov och en människa dyker upp och vill fylla det. Tar du emot den hjälpen då? Tveksamt. Det kan ju hända att jag står i tacksamhetsskuld då. Ja, det är möjligt, men tror du inte att Gud kan hjälpa dig med den
skulden? Han har tagit all din skuld på sig. Den är betald. 
Om vi inte kan vara små inför andra människor, hur ska vi då kunna förvänta oss att andra ska kunna vara små inför Jesus och inse sitt behov av förlåtelse och att ta emot den gåva Jesus vill ge till oss? ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Kristen och Glad -.