Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Flockimmuniteten var ett planerat massmord.


Ett inlägg från bloggen: Larsflemstroms -


Publicerad den 28 december 2020 09:09. Läs inlägget på bloggen här.

Och dessutom rena fantasier att kunna uppnå flockimmunitet hos en populatation på över 10 miljoner individer, som inte ens varit helt isolerad från omvärlden. Om det i stället hade gällt en mindre djurflock,på några tiotal individer, som levt helt isolerad och instängd i en ladugård långt från artfränder, hade det kanske lyckats. Attt F,olkhålsomyndighetens halvhemliga stora projekt byggde på rena fantasier, som inpsirerats av djurvärlden framgår av benämningen flockimmunitet (herd immunity).
 
Jag har väldigt svårt att tro att de ledandeexperimentcheferna på FHM själva troddeatt det var möjligt att uppnå flockimmunitet i så stor skala, och dessutom utan tusentals dödsoffer. Så varför gjorde man detta? Vad ville man egentligen uppnå? En gissning är att man ville studera hur långt på vägen mot flockimmunitet man kunde komma. Det finns mångder med bevis (uttalanden från särskilt en ledande person på FHM, som tyder på att det var planerat. Ett starkt indicium är att man gjorde samma slags experiment i Storbrittannien i början av pandemin. Men det avbrööts av den bittiska regeringen, när dödstalen stack iväg.
 
De svenska politikerna förespeglades att den förväntade flockimmunitetn skulle leda till förre döda längre fram. Den svenska statsempidemioloogen lovade att dödstalen i Norge då skulle gå ikap och förbi de svenska dödstalen. Men, även om de förväntade vinsterna på sikt skulle bli större än de initiala förlusterna, är det en rent krimenell stragegi, ett plandrat massmord. I stil med offrandet av koncentrationsägerfångar i mecicinsa experiment under andra världskriget. De skulle ju ändå dö. Resonemanget känns igen. 
 

FHM:s strategi, att pröva flockimmunitet utan att ha någon empiri eller etisk prövning att luta sig mot, är så pass etiskt tveksamt att det är frågan om den hade fått ett godkännande om den prövats. 
Facit, med idag mer än 8 000 för tidigt avlidna och e ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Larsflemstroms - .