Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Vi rekommenderar inte...


Ett inlägg från bloggen: Larsflemstroms -


Publicerad den 7 december 2020 17:05. Läs inlägget på bloggen här.

.... användning av bilbälten. De ger bara en falsk kånsla av trygghet. Forskningsl¨äget om nyttan med bilbälten är oklart. Men det är säkerställt att medelfarterna har ökat sedan bilbälten började användas, och det är ju farterna som dödar. Människor som använer bilbälten fingrar på bilbältena i stället för att hålla händerna på ratten. Bilbälten är dessutom ohygieniska. De tvättas aldrig, även om resten av bilen tvättas. Man kan få smitta på händerna som man sedan får in i munnen.
 
Det är klart att bilbälten kan användas i vissa fordon och i vissa situationer. De kan användas av yrkesförare, exempelvis förare av tunga lastbilar vid omkörningar, men inte av privatbilister
 
Som trafiksäkerhetsmyndighet har vi ansvar för den totala ohälsan hos bilister. Man kan få panikpngest av att sitta fastspänd och ta livet av sig.
 
Det är dessutom en jämlikhetsfråga. På cyklar finns inga bilbälten. På sparkcyklar fins inte ens en sade att sitta på. Visa solidaritet med fattiga medtrafikanter genom att inte använda bilbälte.
 
Vi beklagar att regeringen inte har lyssnat på oss. Vi spjärnade i det längsta emot kravet att vägkrogarna ska stänga kl. 22.00. Det är klart att bilisterna behöver ett järn innan de kör vidare, speciellt nattetid.
 
Vårt motto: Vi är bäst i världen. Alla andra har fel.
 
Myndigheten för ökad trafiksäkerhet. ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Larsflemstroms - .