Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Liberalernas båda avgörande misstag


Ett inlägg från bloggen: Larsflemstroms -


Publicerad den 13 november 2020 08:08. Läs inlägget på bloggen här.

1,  Det är en gammal och väl känd sanning att allmänborgerliga väljarna straffar borgerliga partier stödjer eller samarbetar med S. Och att L har en hög andel allmänborgerliga väljare och en låg andel egna kärnväljare. De allmänborgerliga väljarna är de, som inte har starka sympatier för något särskilt borgerligt parti, utan har som huvudintresse att vara mot S.
2.    L måste sannolikt ta väljare från de andra borgerliga partierna för att hålla sig kvar i riksdagen. Men för att det ska bli ett regeringsskifte måste L och övriga borgerliga partier ta väljare från vänsterblocket. Men tidigare S, V och Mp-väljare, som är så besvikna på sina gamla partier, så att de är beredda att byta block, kommer naturligtvis inte att rösta på ett borgerligt parti,.  som kan befaras komma att stödja vänsterblocket. 
Och om L vill framstå som en vänsterkraft inom det borgerliga blocket, så är det sannarligen ingen merit att ha drivit fram en förämring  av arbetsrätten.   Det är inte vad de potentiella blockbytarna vill. Det är i själva verket extrem högerpolitik, en återgång till ett gammaldags klassamhälle. ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Larsflemstroms - .