Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

En vädjan och en önskan 28/5-1/6-2014


Ett inlägg från bloggen: Gud och Jesus


Publicerad den 27 maj 2014 23:11. Läs inlägget på bloggen här.

En vädjanom att du ska vara med och stötta i denna katastrof i Kroatien,varje bidrag är värdefullt stort som litet.Gå in på länken och dela, sprid detta så att så många som möjligt kan vara med.Själv är jag med och arrangerar insatsen, och jag känner personligen den som kommer att fördela pengarna och garanterar att hjälpen kommer att komma till dem som verkligen behöver den.
Var med och ge litet som stort,
Gud har lovat att Han rikligt ska belöna oss om vi ger med ett glatt hjärta.

Så här säger bibeln:


"Herre, när såg vi dig hungrig och gav dig att äta, eller törstig och gav dig att dricka? Och när såg vi dig vara främling och tog emot dig eller naken och klädde dig? Och när såg vi dig sjuk eller i fängelse och kom till dig? Då skall konungen svara dem: Amen säger jag er: Allt vad ni har gjort för en av dessa mina minsta bröder, det har ni gjort mot mig."

Matt. 25:37-40

"Det säger jag: Den som sår sparsamt skall skörda sparsamt, och den som sår rikligt skall skörda rikligt. Var och en må ge vad han har beslutat sig för i sitt hjärta, inte med olust eller av tvång. Ty Gud älskar en glad givare."
2 Kor. 9:6-7

Läs mer om hur du kan vara med och hjälpa här...


En önskanatt du i dina böner tar med denna by och området omkring den.Be för människorna och be att Gud manar till givande.Be att vi tillsammans kan hjälpa så många som möjligt.

Action Rajevo Selo 28/5-1/6-2014Foto:  ©2014 Ivica BlazevicLäs mer om hur du kan vara med och hjälpa här...Gud välsigne dig! / Johan ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Gud och Jesus.