Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Svar


Ett inlägg från bloggen: Gud och Jesus


Publicerad den 4 november 2012 20:08. Läs inlägget på bloggen här.

Roligt att höra ifrån dig, Gud är aldrig långt borta från någon av oss, är det någon som är långt borta så är det vi som har valt att gå bort ifrån honom. Gud söker oss, och Han har sökt dig längre än vad du har sökt Honom.Det finns en sak som separerar oss från Gud och det är synd, glädjande nog så är detta inget bekymmer, Jesus bar våra synder på korset och när vi accepterar att detta ger oss förlåtelse, och ber med ett ärligt hjärta att Han ska förlåta oss så kommer det inte längre att finnas något som separerar oss från Gud. Detta är det som kallas för tro, och tro i bibeln är en helt annan sak än tro i vanligt tal. Det finns ett talesätt som brukar användas: "Tro det gör man i kyrkan, här vet man". Detta talesätt är väldigt vilseledande, att tro att det blir vackert väder är inte den sortens tro som bibeln talar om, denna sorts tro är ett antagande, medan den tro som bibeln talar om är en visshet, en säkerhet om något vi inte kan se. Med andra ord är tro att säkert veta att Gud finns och att Han genom Jesu död och uppståndelse har gett oss det som vi behöver för att lära känna Honom och för att leva för Honom.
Jag tror att du behöver slappna av, bli stilla inför Gud och låta Honom få veta var du befinner dig. "Jesus här är jag", bibeln säger: bli stilla och inse att jag är Gud. Gud kommer att finna dig om du gör dig tillgänglig för Honom.
Känner du inte Jesus, så har du möjligheten att börja göra det idag. Länken här leder till "Frälsningsbön", klicka på den och läs den med ditt hjärta, den hjälper dig att söka Gud. Jesus älskar dig och vill uppenbara sig för dig!
Gud välsigne dig! / Johan ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Gud och Jesus.