Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Resa till Manila


Ett inlägg från bloggen: Acts20:24


Publicerad den 6 november 2019 23:11. Läs inlägget på bloggen här.

Filippinerna är ett land som ligger öster om Kina som är ett mycket intressant land. Det är ett land i Sydostasien i västra Stilla Havet. Filippinerna består av 7641 öar som delas i tre geografiska regioner: Luzon, Visayas och Mindanao. Dess huvudstad är Manila och det var hit vi åkte.   
På grund av säkerhet så nämner jag inga namn i denna bloggpost. Men vi var tre stycken svenskar som åkte. 


Syftet med vår resa var att se om vi genom ICBI kan samarbeta med en asiatisk organisation med att stötta och träna missionärer från ett angränsande land. ICBI skulle kunna ge dem träning i: Kulturförståelse, kunskap om andra religioner, språk och bibelkunskap. 


De vi möter är de partner som jag samarbetat med sedan 2005. 

De mötte oss på flygplatsen och vi åkte iväg för att äta koreansk barbeque. Har känt de flesta sedan 2005 då vi började vårt arbete i det stora landet i öster. De är som en familj som betyder så mycket. Vi har gått igenom så mycket tillsammans, många positiva saker som: människor som kommit till tro, nya församlingar, bibelskolor. Men vi har också gått igenom svåra saker tillsammans: poliser som kommit på besök, sekter som försökt infiltrera församlingen, människor som gått in i himlen alltför tidigt. 

På grund av säkerheten och att det är enklare att arbeta utifrån Filippinerna har 6 familjer flyttat hit från det stora landet i öst. De har startat en missionsorganisation som heter CMC och för en månad sedan startade man även en församling i Manila. Predikan hålls på ett språk och tolkas till tre andra språk. 

Vi har haft två produktiva dagar där vi talat om framtida samarbete när det gäller missionärsträning. 


Det var min första gång i detta land men som det ser ut nu så blir det nog fler resor. 

Be gärna för detta arbete.  ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Acts20:24.