Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Nytt engagemang under 2014 - Friends volontär


Ett inlägg från bloggen: Mikael Pettersson - Jesu Tjänare


Publicerad den 24 december 2014 22:10. Läs inlägget på bloggen här.

Oj, hur ska man enklast sammanfatta detta år?Ett händelserikt år, borde få stort utrymme. Men vill bara dela med mig av en sak, mitt nya engagemang.Men det har iallafall varit mycket bra, har träffat flera nya positiva vänner i stiftelsen Friends.Friends är en icke vinstdrivande organisation som arbetar mot mobbning och jag blev volontär där under året och har varit med på flera event. Bland annat "Friends på Skansen" och "Fika för Friends"-på Segels Torg.

Teamfoto med andra volontärer under "Fika för Friends" med 7-eleven på SegelstorgServerade en bulle till Molly Sanden (ambassadör för Friends)  under "Fika för Friends" på SegelstorgJag på volontärutbildningen i maj Gruppfoto på oss volontärer från "Friends på Skansen"
I januari kommer jag gå en Framtidsverkstad med Friends som bygger på att vi volontärer skall kunna göra egna event för Friends räkning.. vi kommer bland annat få lära oss projektledning och hur man samlar in pengar. Så det kommer bli egna event för Friends under 2015. Återkommer om det!!
Jag har varit engagerad i en hel del i Guds Rike under året också, men det kommer genom en bloggpost på www.focusonsweden.se senare under helgen =)

Till sist vill jag önska er alla en God Jul och ett riktigt välsignat Gott Nytt År !!! ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Mikael Pettersson - Jesu Tjänare.