Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

75+50+100


Ett inlägg från bloggen: Mitt i livet


Publicerad den 8 oktober 2017 16:04. Läs inlägget på bloggen här.

Vilken helg! 
Firanden har avlöst varandra. Mina fina svärmor fyller 75 i veckan och svärföräldrarna firar guldbröllop snart. Släkten, 28 st, från lilla Alva, några månader gammal, till farfar 77 år, samlades på lantcafeet Gräddhyllan utanför Markaryd. Mitt ute i ingenstans ligger ett rött hus, som ser ut som vilket som helst. På baksidan ligger en länga, smakfullt inrett. Högt i tag, träbalkar, gamla dörrar vid bardisken och en sprakande hög kamin. Man bli lite kär när man kliver in. Maten, den lilla buffén, gav smaklökarna nya upplevelser och äppelkakan till efterrätt var himmelsk. 

Efteråt åkte vi hem till svägerskan i Traryd för fika och umgänge. Det bjöds även på film från förr där mannen min kämpade för att få huvudrollen i varje filmklipp. De stora barnen som inte sett filmen tidigare tappade minst sagt hakan och jag skrattade till slut så jag grät.

Dubbelt firande igår och så fortsatte vi idag. Henning i min församling fyllde 100 år i veckan som gick och idag uppmärksammade vi honom efter gudstjänsten med tårtbuffe! En härlig man, pigg för sin ålder, som aldrig missar en gudstjänst en söndag.  ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Mitt i livet.