Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

7665 dagar


Ett inlägg från bloggen: Mitt i livet


Publicerad den 10 september 2017 19:07. Läs inlägget på bloggen här.

Det har varit full rulle hela helgen. Försöker se till att mina helger ger mycket utrymme för vila, men det har varit svårt dessa dagar. Förutom klämda fingrar, sömnlös natt och akutbesök, har det varit golftävling för Krille och Tommy. Tommys första. Det gick bra och de hamnade på 8:e plats av 96 anmälda lag. Lite priser fanns att hämta på golfrestaurangen på kvällen, bland annat en rejäl portion med skogens gula guld som vi, jag menar jag, ätit av ikväll. Smörstekta kantareller på mackan var inte fel. Krille får festa på resten när han kommer hem från jobbet ikväll. Mamma har fyllt år och bjöd oss på middag och tårta idag efter kyrkan. Sen har vi själva haft bemärkelsedag som passerade näst intill obemärkt. 9/9 firade vi 21 år som förlovade! Mollie undrade hur länge det var i dagar.... 7665 dagar fick miniräknaren räkna ut. Häftigt tyckte Mollie. En vacker blomsterbukett står på bordet som en påminnelse om dessa många passerade dagar. 


Nu väntar sängen för min del. Imorgon drar några veckors hårt arbete igång! 4 utbildningsdagar, föräldramöte och utvecklingssamtalsperioden väntar. Det blir som vanligt väldigt lite kontakt när jag går in i den bubblan.  ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Mitt i livet.