Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Att arbeta i Sodom och Gomorra.


Ett inlägg från bloggen: MANINNABLOGGEN


Publicerad den 1 december 2015 13:01. Läs inlägget på bloggen här.

Tänker på Lot
Gen 13:11  Och Lot utvalde åt sig hela Jordanslätten. Han bröt upp och drog österut, och de skildes från varandra.Gen 13:12  Abram bodde kvar i Kanaans land och Lot bodde i städerna på slätten och drog med sina tält ända in mot Sodom.Gen 13:13  Men männen i Sodom var onda och mycket syndiga inför HERREN. 
Det finns tillfällen att inkludera världen men det finns definitivt också tillfällen att separera sig från den samma. Lot var av Guds folk precis som Abraham, dock valde han att bosätta sig i Sodom. Beslut som detta står varje kristen inför, så hur gör vi då våra val?
Vi må leva i en tillsynes fredlig och säker miljö där vi kan uttrycka oss fritt och ha vilken religion vi vill i teorin, allt medans den klassiska kristna tron är under ständig attack, till den grad att det krävs att man har en plan, en strategi för att kunna praktisera den. Kulturen har förvandlats våldsamt de senaste åren från att ha haft skapligt bibliska värderingar till uppror mot den så kallade normen. Frågan är om vår kultur skiljer sig alls ifrån Sodoms? Hursomhelst alla vet att ingen vis soldat ger sig in i ett krig, för att sedan springa vind för våg utan att ha en plan, utan att se skillnad på fiende och vän, samma sak gäller i det andliga kriget. Herren är vår klippa, hans ord är vårt svärd, Guds högra hand har redan förlåtit och den helige Anden tröstar.

Det pågår ett krig mot Guds bud.
Alla tio buden är under attack vilket betyder att kärleken till Gud och människor är under attack.
Varför då? Jesus har befallt oss att tro på honom och älska varandra! Det är Guds kärleks frälsningsverk som skiljer den kristne från hedningen, inte etnicitet! På grund av kärlek till Gud och människor lät Jesus Kristus sig bli pinad, uppspikad på ett kors och dödad för att på tredje dagen uppstå och gav med detta alla som tror, det eviga livet med Gud så som gåva, vilket ingen av oss har förtjänat, då ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av MANINNABLOGGEN.