Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Jona-tecknet.


Ett inlägg från bloggen: MANINNABLOGGEN


Publicerad den 31 maj 2015 08:08. Läs inlägget på bloggen här.

Världen kräver bevis angående Guds existens vilket förövrigt tillgodoses i naturen, men man har trots allt stor tillit till evolutions-teorin som inte alls har kunnat bevisats vara sann. Detta gör att det verkar mer som om världen försöker snärja de kristna genom sina argument så som Fariseerna gjorde med Jesus.
Mat 16:1  Fariseerna och sadduceerna kom fram och ville snärja Jesus och begärde att han skulle visa dem ett tecken från himlen.Mat 16:2  Men han svarade dem: "På kvällen säger ni: Det blir vackert väder, för himlen är röd,Mat 16:3  och på morgonen: I dag blir det oväder, för himlen är röd och mulen. Himlens utseende förstår ni att tyda, men tidernas tecken kan ni inte tyda.Mat 16:4  Ett ont och trolöst släkte begär ett tecken, men det skall inte få något annat tecken än Jonas tecken." Och han lämnade dem och gick sin väg.Jona-tecknet
Jona -tecknet som syftar på att Jesus dog och uppstod på tredje dagen så som Jona låg i valfiskens buk och slungades ut på tredje dagen, var så mycket mer än ett forsknings-tecken på Guds existens. Det var räddningen för människo-släktet från evig fördömelse och separation från Gud. Korsfästelsen som Jesus utstod utplånade de troendes synder en gång för alla och möjliggjorde försoning med Gud. Världens fåfänga rop på bevis är helt i onödan då allt som någon människa kan behöva veta om skaparen tillgodoses i Guds evangelium, han inte bara existerar utan han älskar och erbjuder försoning och evigt liv!!! Något som människan också försöker sträva efter på egen hand, man försöker förgäves få frid inom sig genom att söka tröst i främmande religioner och filosofier, ja världen gör desperata försök till likabehandling och jämställdhet trots att allt detta alltid har varit ett faktum skapat av Gud och fullbordat vid Jesus kors.


Jon 2:8  (2:9) De som håller sig till fåfängliga avgudar överger den nåd de fått. 


Jon 2:2  (2:3) Han ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av MANINNABLOGGEN.