Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Du behöver bli frälst!


Ett inlägg från bloggen: Sanningens Röst i den Sista tiden


Publicerad den 12 november 2016 13:01. Läs inlägget på bloggen här.

Du kanske tycker att du har allt, vänner, karriär,kärlek mm. Men faktum är att utan JESUS, så har du ingenting. Allt som du idag ser som så fantastiskt kommer en dag att försvinna. Du kanske just nu gör en lysande karriär och tror att det är den största lyckan i livet. Men en karriär kan inte ge dig frid på insidan som Jesus kan. En karriär tar dig inte till himlen.
Du kanske är en sökare som söker i yoga, meditation, mindfullness mm. Inte heller det kan ge dig frid på insidan. Utan Jesus är du förlorad. Bibeln är tydlig med att det finns bara en väg till Gud och det är genom Jesus kristus. Jesus dog för att du skulle bli räddad från helvetet. Det finns en himmel, och det finns ett helvete. Vi har alla syndat och gått miste om himlens härlighet. Vi är alla dömda till evig plåga.
Men min vän det finns en väg till räddning och det är ENDAST genom Jesus kristus, när du bekänner din tro på honom och vänder dig bort dina synder, förlåter han dig och ger dig frälsningen som gåva.
Han väntar på dig! Jesus älskar dig. ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Sanningens Röst i den Sista tiden.