Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Dagar av reflektion


Ett inlägg från bloggen: Sanningens Röst i den Sista tiden


Publicerad den 30 augusti 2015 12:12. Läs inlägget på bloggen här.

God kväll kära läsare!De senaste dagarna har gett mig mycket tid till reflektion över livet vi har i Herren och vad han har gjort för oss. Sitter ofta ute och läser bibeln, allt medan jag blickar ut över den plats där vi nu håller på att bygga vårt hus. Tänk så underbart det är att få tillhöra Herren och vara hans tjänare. Att få tillhöra honom som har hela världen i sin hand. Planerar  en sträckläsning av Bibeln och just nu är det det historien om Abraham, Isak och Jakob som engagerar mig.

Tänker på Abraham, vilka enorma jordiska rikedomar han hade. Detta endast för att Himlens Gud välsignade honom. Varför fick han då alla dessa välsignelser. Var det för att han hade hög utbildning, eller var det för att han var väldigt smart. Var det för att han läst, 7 - vägar till framgång. Nej inget av detta var det. Sanningen är att varför han var så välsignad var att han lyssnade till Herrens röst och lydde honom. Även då det gällde att vara beredd att offra sin egen son på altaret.

- Är du beredd, att offra det du har om Herren ber dig. Många kristna får ge sina liv för sin kristna tro.
Andra får ge upp hus och hem och blir förföljda. Men kom ihåg att Herren blir aldrig någon skyldig, välsignade han Abraham för hans trofasthet, kommer han också välsigna dig om du går hans vägar. Kanske blir du inte välsignad på samma sätt som Abraham, men Herren kommer välsigna dig, när rätt tid är inne.

Click Here for your Free Traffic! ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Sanningens Röst i den Sista tiden.