Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Jesus älskar dig så mycket !


Ett inlägg från bloggen: Sanningens Röst i den Sista tiden


Publicerad den 20 mars 2015 22:10. Läs inlägget på bloggen här.

Tänk att Jesus dog för både dig och mig, för att vi skulle kunna få förlåtelse för våra synder. Detta är den största uppoffringen någon person någonsin gjort under hela världshistorien. Att Gud själv blev människa och tog på sig det straff som vi skulle ha haft. Jesus älskar dig så mycket. Han har en speciell plan med ditt liv.
Tvivla aldrig på detta.

Men samtidigt som han älskar dig så högt, så hatar han synden.

Därför är det så viktigt att vi lever nära Jesus, så att han får rena oss från synd varje dag. Att vi slutar upp med synd som vi så länge hållit fast vid, och lever ett liv i renhet och helgelse. Det är inget som kommer på en gång, det växer fram. Det sägs att den man umgås med blir man lik. Det stämmer,om du dagligen umgås med Jesus i bön och läser hans ord kommer du att bli lik honom. Då är det lätt att göra upp med synden som försöker snärja din själ. Men vi som frälsta har inget löfte om att vi ska slippa frestelser eller attacker men vi har ett löfte om att Herren alltid kommer att vara med oss oavsett hur mörkt och jobbigt allt verkar. Så tappa inte modet Herren ser dig just nu och han kommer aldrig någonsin att lämna dig. Han älskar dig så högt, du är hans ögonsten. ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Sanningens Röst i den Sista tiden.