Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Kristen gemenskap för alla ?


Ett inlägg från bloggen: Viskande Profet


Publicerad den 19 juni 2014 09:09. Läs inlägget på bloggen här.

Kristen gemenskap för alla ?
 
 

Hur tar man sig tillbaka till en kristen gemenskap efter många år i ett utanförskap ? Trots hårda och traigska motgångar finns ändå min tro kvar och kännar mig ständigt påmind om att Gud söker mig och att han vill ha en relation med mig. Gång på gång har jag tänkt tanken att söka mig tillbaka till min ursprungsförsamling men varje gång så är det något som hindrar mig. Nu har det gått så pass lång tid att detta har blivit ett problem. De profetiska tilltal jag upplevt finns hela tiden närvarande och jag vet inte längre hur jag ska hantera detta. Kan det vara så att dessa tilltal ställt mig i svåra situationer som bidragit till att jag dragit mig tillbaka och rent av inte orkar höra mer ? Det finns flera tillfällen jag bett Gud sluta tala då jag inte känner att jag kan hantera hans vilja och stå fast och förmedla hans ord. Nu har en tid gått och jag har försökt lägga den profetiska gåvan åt sidan och lossas som att den inte finns i mig. Efter allt som hänt är jag nu mycket trött och likgiltig många gånger och kämpar med mig själv på många områden. Svek och olyckliga omständigheter i och utanför föramlingen har påverkat mig negativt och jag är mycket vilsen. Jag har gjort saker jag inte är stolt över och tänkt tankar jag abolut inte kan stå för.


Trotts allt detta så är det något som drar och ropar på mig. Spelar ingen roll hur mycket jag än förnedrar mig gång efter gång och förnekar Guds närvaro så finns han ändå like oförändrat närvarand. Även om jag inte vill så kan jag inte stänga av bilderna och tilltalen om hur Gud vill ha sin församlign och hur stort behov han har av att nå de människor som vekligen vill och och längtar efter att få känna gemenskap med honom. Jag lever själv ofrivilligt utanför kristen gemenskap och har en längtan om att få kunna slappna av i gemenskap med andra, att få vara den Gud har tänkt att jag ska vara. Jag h ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Viskande Profet.