Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Gud glömmer inte sina barn !


Ett inlägg från bloggen: Viskande Profet


Publicerad den 17 oktober 2013 13:01. Läs inlägget på bloggen här.

Gud glömmer inte sina barn !
 
 
Sista tiden har varit omtumlande och svår. Jag har varit så vilsen och gått utan Gud en tid. Många omständigheter har gjort att jag försökt förkasta Gud och allt det Gud står för. Människor omkring mig som jag litat på har vänt mig ryggen och kyrkan för mig har blivit en plats med mörka och svåra minnen. När jag försöker nära mig kyrkan tar det emot och jag klarar inte att delta. Mitt liv har blivit så komplicerat att jag inte hittar ut. Allt har varit så svart.
Jag har varit i mörker och på många olika plan försökt förnedra och förstöra mig själv, försökt göra mig illa och ge upp. De få tillfällen jag ropat till Gud har det varit av bitterhet och förtvivlan att han ska ta mig bort från denna jord och låta mig försvinna. Allt är en kamp och jag orkar inte mer. Jag fastnar i ett destruktivt mönster och går gång på gång ut och söker lycka och mening på ställen som jag inte önskar någon behöva vistas på. Allt har varit så svart och mörkt.

Trots alla under och tecken Gud gör och alla underbara texter man kan läsa om i Bibeln så tappade allt detta sin mening och jag var förlorad.Att vara ledsen leder till sårad, sårad leder till besvikelse och besvikelse leder till bitterhet.

För en vecka sedan överaskar Gud mig på ett märkligt sätt. Jag kan knappt förstå det själv men mitt ute i mörkret sänder han en person som jag precis lärt känna som möter upp mig där jag sitter. Vi har träffats ute på detta ställe tidigare som är en bar. Jag har beställt in en öl och min vän ett glas vatten. Vi pratar en stund och mannen säger plötsligt att han ska döpas i kyrkan dagen efter. Mina tankar går tillbaka till den tid jag själv döpte mig och hur mitt liv som kristen startade en gång för länge sedan. Han bjöd mig med till kyrkan och jag kunde inte tacka nej. Dagen efter sitter jag bredvid honom på första bänk i hans kyrka. Jag svettas av ångest och har s ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Viskande Profet.