Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Nu inleds den svenska Statens censur på bred front.


Ett inlägg från bloggen: Det Opåverkade Sinnet


Publicerad den 30 januari 2016 18:06. Läs inlägget på bloggen här.

2016 lanserar den svenska Staten censuren på allvar!
Tidigare i veckan kunde ni läsa om att den här bloggen censureras av FaceBook i Sverige. Nu har Statens medvetna mörkläggning av obekväma uppgifter upptrappats av den svenska socialistledda Staten.Efter att den stora brittiska tidningen Daily Mail ifrågasatt åldern på migranten som mördat en libanesisk kvinna på ett asylboende i Mölndal, blev uppmärksamheten mycket kontroversiellt och fick stor spridning i Sverige. När den brittiska tidningen publicerade ytterligare en artikel som bekräftar att den invandrade mördaren inte är 15 år, så som svensk media påstår, så blev det för mycket för den svenska etablissemanget.Numera möts svenska läsare av följande när de klickar sig fram till artikeln.
Inte nog med detta, så bekräftar även Daily Mails svenska korre, Sara Malm, via Twitter, att artikeln om mordet på asylboendet är censurerade i Sverige. Alltså går det inte längre att förneka att den svenska Staten är inblandad i denna mörkläggning och att regeringen medvetet att svenskar ska fara illa pga den massiva invandringen från oppositionella kulturer till Sverige.Som jag sa tidigare i veckan, och även Ingrid Carlqvist nämnt, så är det bara en tidsfråga innan Ygeman och regeringen ger sig på större alternativa medier. Så vi får hoppas att alla är redo. 2016 kan bli det stora censuråret. Året då Sverige bekräftar sin position som Stalins arvtagare.Uppdatering!Inte nog med detta, så censurerar Sverige även ytterligare en artikel i Daily Mail om Sverige, där de avslöjas att polisen lagt locket på för över 5 000 invandrarrelaterade grova våldsbrott. Breitbart. ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Det Opåverkade Sinnet.