Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

PK-eliten stödjer EU:s nationalsocialistiska maktövertagande i Polen.


Ett inlägg från bloggen: Det Opåverkade Sinnet


Publicerad den 10 januari 2016 19:07. Läs inlägget på bloggen här.

Den nationalsocialistiska bankmaffians EU vill göra samma sak med Polen som på 30-talet.
Vi minns alla vilken rabalder det blev kring Ungerns nya nationsvänliga konstitution år 2012 då EU hotade med att driva Ungern till domstol. 4 år senare är det dags för samma sak, den här gången gäller det dock Polen. Den polska tidningen Wprost har en bra och ganska avslöjande framsida som verkligen visar hur tyrannisk EU egentligen är med att försöka ge sig in i nationers inre angelägenheter. I rubriken står det "De vill kontrollera Polen". Precis som samma krafter ville göra med Polen på 30-talet.PK-eliten i Sverige är inte sena med att ge sitt helhjärtade stöd till EU-etablissemanget och deras nazi-liknande planer mot Polen. Birgitta Ohlsson borde inte förvåna någon, då hon är bland Sveriges främsta EU-fanatiker och frihetshatare.
Även gamla kommunistiska opinionsbildare som Ulf Bjereld ger sitt stöd åt Tyskland. Kanske på samma sätt som Sovjet gav sitt stöd till Tyskland när det väl var dags att krossa Polen på 30-talet.
Allting är som det länge varit. Och vänsteretablissemangets hyckleri syns än tydligare idag än någonsin tidigare.Men som tur är, så kommer i alla fall Ungern att stödja Polen den här gången, så de är inte ensamma. Ungern har för avsikt att blockera EU:s försök till ingrepp i Polens inre angelägenheter.  ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Det Opåverkade Sinnet.