Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Hade Tyska BND förhandkunskap om planerade muslimska våldtäktsvåg i Europa? - BND tippsade finsk polis om våldtäktsvåg i förväg!


Ett inlägg från bloggen: Det Opåverkade Sinnet


Publicerad den 10 januari 2016 02:02. Läs inlägget på bloggen här.

BND:s bas i Berlin.
Tysklands säkerhets- och underrättelseorgan, BND, ska tydligen ha haft förhandskunskap om planerade våldtäktsvåg över Europa från de nyligen anlända muslimska invandrarna till Europa. Enligt finska YLE Radio1 ska finsk polis ha fått underrättelse om de planerade våldtäktsvåg i förväg från den tyska underrättelsetjänsten.Tack vare tipsen från Tyskland kunde den finska polisen agera för att förebygga våldtäktsvågen så att det aldrig hann urarta sig på samma sätt som skedde i Köln, Tyskland, samma natt.Om uppgifterna stämmer är det minst sagt intressant att BND valde att inte informera poliskåren i Köln om vad som var på väg att ske. Eller så informerade man polisen, som sedan valde att inte göra något för att förebygga våldtäktsvågen. Polischefen i Köln har nu fått sparken. Kanske för att han ljög, kanske för att han misslyckades med att hindra sina kollegor från att läcka relevanta uppgifter om vad som skedde på nyårsafton 2015.Hur som helst så stinker detta. Vi vet sedan tidigare att BND länge haft en mycket nära samarbete med NSA. Så de har absolut alla resurser som behövs för att kontrollera FaceBook, Twitter, Instagram och diverse andra sociala medier för att hålla koll på eventuella planer på kriminella aktiviteter, i synnerhet vad gäller de nyanlända migranterna som verkar så förtjusta i sina iPhones och sociala medier.Merkel har så klart tidigare förnekat om sin kunskap kring BND:s samarbete med NSA. Hennes hänvisning till okunskap om samarbetet var då det enda som räddade hennes regering från att kollapsa under 2015 då De Grüne faktiskt hotade med att utlösa regeringskris om inte Merkel gav några raka svar.Tyvärr sitter Merkel säker nu. Och har istället ett nära samarbete med FaceBook för att jaga ner invandringskritiker som hon menar är ett växande problem i dagens Tyskland.NO, Express, DM, TT. ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Det Opåverkade Sinnet.