Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Konceptet Brittisk-Israelism och dess makt.


Ett inlägg från bloggen: Det Opåverkade Sinnet


Publicerad den 25 december 2015 17:05. Läs inlägget på bloggen här.

Karta på de förlorade stammarna från Israel enligt Brittisk-Israelism.

I följande reklamvideo för turism i England inför Rugby VM sjunger man Rosenkreuzaren William Blakes sång "And did those feet in ancient time". En sång vars vikt jag också nämner i mitt blogginlägg från 2013 om City of London Korporationen.
För att förstå Brittisk-Israelism (Identitetskristna) måste man långt tillbaka i tiden. Och det är viktigt för att förstå den moderna Arbetar-Sionismen och varför frimurarna valde att grunda dagens Israel och hur de tänker begå ett folkmord på judarna, då de ser dem som impostörer, bedragare, och anser att de själva är de verkliga israeliterna. Det är vad Israelism i grunden är. Man ställer sin egen grupp som den överordnade rasen eller folket, där man anser sig vara det "förlovade folket", istället för judarna.Vi ser exempel på detta bland de så kallade Svarta Hebréerna (Black Hebrew Israelites). De anser att den svarta rasen härstammar direkt från Jacob, medan att den vita rasen härstammar från Esau. Isaac och Rebeccas tvillingsöner. De menar även att ondska kommer direkt från den vita mannens pungkulor. Att komma från den "vita säden" anser man innebär att individen har en inneboende ondska. Deras teori om Jacob och Esau är dock felaktig då tvillingbröderna är av Shems härkomst, de är alltså asiater (shemiter). Delningen mellan Jacob och Esau bör snarare ses som delningen mellan araber och judiska hebréer.De Svarta Hebréerna är dock intressanta då de oftast är mycket mer kunniga om Bibelöversättningarna än många andra sekter. I Norden har vi också Nordisk-Israelism, eller Nordisism. Olof Rudbeck den yngre, var en framstående figur i Sverige inom denna sekt. Han menade på att Svenskarna var de förlovade folket, de riktiga israelerna. Och han menade även att Jerusalem log i Uppsala. Han var så besatt av sina idéer att han avslöjades en gång med att ha suttit och suddat i Bibeln. ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Det Opåverkade Sinnet.