Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Piers Corbyn förklarar klimatbluffen.


Ett inlägg från bloggen: Det Opåverkade Sinnet


Publicerad den 16 december 2015 08:08. Läs inlägget på bloggen här.

Av alla klimatskeptiker så är Piers Corbyn inte bara bland de mest meriterade, han är även bland de mest radikala. Medan att många andra klimatskeptiker menar att människans påverkan på klimata förändringar är liten eller minimal, så menar Corbyn att människor inte påverkar klimatet det minsta. 

Den marxistiska meteorologen är bror till Labourpartiets nye partiledare, Jeremy Corbyn. Dock verkar Jeremy ha gått med på partietablissemangets linje i frågan om klimatbluffen. Men Piers verkar tro att han fortfarande kan påverka sin bror i rätt riktning. 

I helgen var han gäst och läxade upp vänstertomten George Galloway om klimatbluffen. Galloway var inte riktigt beredd att gå hela vägen, men kudos till honom för att ha med Piers Corbyn, särskilt nu i dessa COP21 dagar i Paris. 

Corbyn och Galloway diskuterade intressant nog även hur de flesta klimatskeptiska miljöer brukar domineras av högern och konservativa. Corbyn verkar vara ett mycket speciellt undantag.  ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Det Opåverkade Sinnet.