Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Hur mycket bevis krävs det?


Ett inlägg från bloggen: Det Opåverkade Sinnet


Publicerad den 7 december 2015 02:02. Läs inlägget på bloggen här.

Sverige ger 700 miljoner till NATO-landet Turkiet som är öppet allierad med ISIS.


 
Ryska försvaret har släppt en mängd med bevis bestående av bilder kartor och kartläggningar som bara bekräftar det som folk i alternativmedia har tjatat om sedan minst ett år tillbaka. Trots detta så är inte nyheten någon snackis inom etablerade medier. Gång på gång måste man vända sig till alternativ media för sanningen. 

Förra året mördades den amerikanska journalisten, Serena Shim, som kanske var den första att avslöja Turkiets stöd till ISIS. Strax efter sitt avslöjande (och efter många hot från turkiska säkerhetstjänsten MIT), var hon med om en "bilolycka". Hon och chauffören hade tydligen överlevt och fördes med allvarliga skador till sjukhus. Väl där tog MIT över "ansvaret" för deras liv. Strax efteråt deklarerades Serena Shim död av den turkiska säkerhetstjänsten. 

För mer om Serena Shim kan ni kolla HÄR. SVT 29/11-2015.

Men informationen om Turkiets mycket speciella relation till ISIS har till viss del sipprat ut till MSM också i väst. I somras skrev The Business Insider om att du nu var "omöjligt att förneka länkarna mellan Turkiet och ISIS". Och i söndags (den 29:e november) hände det även här i Sverige, då i SVT:s Agenda. Då var Halil Karaveli gäst och skrädde inte orden. 

Men trots att det blivit allt svårare för MSM att låtsas som att det regnar, så gör de ändå det i alla fall, vilket får det hela att framstå som än mer bisarrt. 

Jag hittar inte en endaste krönika som på något sätt problematiserar att Turkiet stödjer ISIS. Utan återigen så är det bloggar och diverse alternativmedier som gäller. Det blir så patetiskt när de etablerade medierna inte klarar av att på något sätt ens förhålla sig till verkligheten. 

Man har tjatat i flera år nu om hur hemska ISIS är. Men när det väl gäller vill man inte tala om några lösningar alls. Nyckeln till det är så k ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Det Opåverkade Sinnet.