Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Avbefolkningsagendan, förklaringen till massinvandringen, och den perfekta stormen.


Ett inlägg från bloggen: Det Opåverkade Sinnet


Publicerad den 2 december 2015 02:02. Läs inlägget på bloggen här.

Videon ovan kan vara vår tids absolut viktigaste som alla bör se. Många läsare må redan ha sett den, men kanske inte förstått varför den videon är så oerhörd viktig. Videon är från Publicistklubben i Sverige. Och där föreläser forskaren Hans Rosling om befolkningsutvecklingen i tredje världen. Han drar upp fakta och statistik om tredje världen som till sist får många svenska journalister att häpna och i vissa fall leder det till högljudda protester under frågestunden efter föreläsningen. 

Det Hans Rosling säger är sanningen. Läget blir långsamt men säkert bättre i tredje världen. Sjukdomar, fattigdom, och de traditionella besvären som man kanske fått för sig från tredje världen försvinner långsamt bort, trotts allt elände. Allra viktigaste av allt är att befolkningen i tredje världen är på väg mot en befolkningspeak. Detta är så klart mycket dåliga nyheter för oss som länge bekämpat den Nya Världsordningen. 

Hans Rosling presenterar dock dessa uppgifter med glädje. För honom och eliten är detta ett positivt besked. De har redan vunnit. De har lyckats med sitt mål att kraftigt reducera världens befolkning på sikt. Allt enligt FN:s Agenda 21 och Romklubbens önskemål. Nu behöver inte eliten dölja sanningen längre. De har redan vunnit den striden. Hans Rosling berättade för något år sedan att Al Gore gick fram till honom och nästan grät av lycka efter att ha sett Hans Roslings föreläsning. 

Myten har annars varit att vi lever i en "överbefolkad värld" och att "något måst göras!" (läs sterilisering, folkmord, destabilisering, ect.). Många har under flera år av hjärntvätt gått på överbefolkningsmyten. I synnerhet i väst har folk varit mycket hängivna och många valt att frivilligt inte ha barn, för att "rädda miljön" eller dylikt. I tredje världen där traditionella konservativa (överlevnads)värderingar varit starka, har eliterna haft svårare. Där har man istället fått ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Det Opåverkade Sinnet.