Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Mellan himmel och helvete...


Ett inlägg från bloggen: Lyckliga Gatan


Publicerad den 11 juni 2011 16:04. Läs inlägget på bloggen här.

...där befinner sig de flesta bikers vi möter. Förra helgen mötte vi en hel del bikers på Swedish Bike Day på High Chaparall. Vår klubb hade ansvar för matlagning och servering och vi delade ut soppa o grillade hamburgare till ca 1000 bikers. Många olika människotyper, trevliga samtal och härlig gemenskap. Vi bara älskar det!

Nu pågår Sweden Rock med ca 33000 besökare. Tyvärr kan vi inte vara med som vi hade tänkt. Bosses knäoperation i tisdags satte stopp för det. Men annars älskar vi att vara där och prata med bikers, rockfantaster och andra. Det är ju egentligen fantastiskt att vi kan få finnas på platser som High Chaparall och Norje när det samlas så många människor!


Vi vill finnas med på ”slagfältet, inte bara sitta i skyttegravarna och se på. Vi vill möta alla dessa människor med sina brokiga bakgrunder, livsberättelser och intressen. Varför? Därför att Jesus vill möta dem. Hur ska han göra det om inte genom oss? De sätter aldrig sin fot på våra gudstjänster och bönesamlingar så då måste vi göra som Jesus sa; ”gå ut”...

När Jesus ser folket på High Chaparall, Sweden Rock och andra plaster så ser han inte ryggmärken med dödskallar, upp- o nervända kors, tatueringar, piercingar mm. Han ser förbi allt det där och rakt in i deras hjärtan. Han ser människor som är sargade, slagna och rivna och han känner sån nöd för dem. Vet du att de människorna är hans? Vi måste tänka oss för innan vi säger något nedlåtande om deras utseende eller beteende! De är hans för han har betalat priset för dem. De är hans skörd och han vill att vi ska be om arbetare till den skörden. Förmodligen är vi själva svaret på den bönen!

Om det innebär att vi får stå och servera gulaschsoppa en stekhet junidag till hundratals bikers så gör vi det med glädje! Vi ber för varje tallrik och har en längtan att se med Jesu ögon in i deras, att kunna förmedla hopp och kärlek till dessa högt äl ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Lyckliga Gatan.