Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Medan vi ännu var syndare.


Ett inlägg från bloggen: Vägen Hem


Publicerad den 19 mars 2013 10:10. Läs inlägget på bloggen här.

Medan vi ännu var svaga dog Kristus i ogudaktigas ställe, när tiden var inne.   Knappast vill någon dö för en hederlig människa - kanske vågar någon gå i döden för den som är god.   Men Gud bevisar sin kärlek till oss genom att Kristus dog i vårt ställe, medan vi ännu var syndare. http://bible.us/160/rom.5.6-8.sfbJag har svagheter. Jag har brister. Jag gör fel.Jag har sårat.Jag Förtjänar det inte.Jag kan inte själv.Jesus är starkJesus är rättfärdigJesus är "Vägen, sanningen och livet"Jesus dog för oss, frivilligt. Jesus har nåd.Jesus lever, och ger kraft.Många säger, precis som jag själv har sagt; "Jag är en schysst människa, jag är inte ond. OM det finns en gud kommer han släppa in mig i himlen"OM det finns en gud, som är den guden från bibeln, så har man problem om man tänker på det här sättet. Gud som är skaparen, som äger spelplanen universum, han sätter upp reglerna och dessa regler är rätt strikta. Jag erkänner, jag har brutit mot reglerna.Du skall inte ha andra gudar vid sidan av mig.
Du skall inte missbruka Herrens, din Guds, namn, ty Herren kommer inte att lämna den ostraffad som missbrukar hans namn.
Tänk på att hålla sabbatsdagen helig.
Visa aktning för din far och din mor, så att du får leva länge i det land som Herren, din Gud, ger dig.
Du skall inte dräpa.
Du skall inte begå äktenskapsbrott.
Du skall inte stjäla.
Du skall inte vittna falskt mot din nästa.
Du skall inte ha begär till din nästas hus.
Du skall inte ha begär till din nästas hustru, inte heller hans tjänare eller hans tjänarinna, inte heller hans oxe eller hans åsna, eller något annat som tillhör honom
Alla har hört dessa budord, på min tid i grundskolan lärde man då ut dem iallafall. Jag har aldrig brytt mig i dessa budord, jag har väl tyckt att det är rätt bra att man inte ska vara otrogen, döda eller stjäla saker men, so what? Ja, så länge jag inte trodde att det fanns någon gud så har det ju ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Vägen Hem.