Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Äntligen lite kontakt med omvärlden


Ett inlägg från bloggen: Ingas Tankställe


Publicerad den 10 september 2017 15:03. Läs inlägget på bloggen här.

Det har varit tyst här bloggen ett tag av olika skäl. Jag har nu flyttat till ett korttidsboende i Forsheda. Det är placerat på ett äldreboende och där verkar det inte finnas något behov av internet hos de boende. Inget wifi tillgängligt. Vi fick ordna ett mobilt bredband själva. Det tog lite tid för det fanns annat som var viktigare, men nu kan komma ut på nätet igen.
Här är det större utrymmen. Jag har ett stort rum med sovalkov. Men jag håller ju mest till i sängen. Personalen tar väl hand om mig.
Här finns de obligatoriska konstgjorda orkidéerna, men jag har fått en fin bukett med luktärter av Birgit och Rolf som kom på besök. Ingela hade med sig goda plommon och min svägerska Ingvor kom med egenodlade tomater. Det var mer jag kunde äta själv.En kväll tillbringade jag inne på akuten. Det sattes in en venport innan jag lämnade sjukhuset och det sipprade blod från stygnen. Det tog sin tid men jag kunde åka tillbaka samma kväll. De senaste dagarna har jag haft lite feber och mått illa. Nu är jag lite bättre. Kanske är det den elaka bakterien som är tillbaka så jag får antibiotika. Vi får se vad proverna visar.
Tidigare har jag försökt komma upp lite. Jag har fått en rullstol som jag provat. Det svåra är att ta sig över till den när man inte får belasta vänsterbenet. Men här finns ju en lift som kan hjälpa till.Nu är det nog dags att vila igen. Det tar på krafterna att skriva. Vi får se när det finns något mer att berätta. ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Ingas Tankställe.