Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Gud har så mycket mer för oss än vad vi någonsin kan föreställa oss


Ett inlägg från bloggen: Tankebyggnader


Publicerad den 9 februari 2016 11:11. Läs inlägget på bloggen här.

På en Gudstjänst i Filadefiakyrkan i Örebro för några veckor sedan fick en kvinna en profetisk syn. Hon såg att bakom Gudstjänstlokalens stora tegelvägg fanns en stor mängd vatten och hon såg att väggen brast och att vattnet vällde ut till människorna i församlingen. Guds fantastiska, välsignande, livgivande och helande vatten vällde alltså ut till alla. Denna profetiska syn har Gud flera gånger med flera år emellan visat för Filadelfia. Men ska det återigen bara bli en syn som förblev en syn. Eller ska vi se till att den blir till verklighet? Eller bryr vi oss om att få mer av Gud? Eller är vi nöjda som det är? Vad består muren av, och hur kan den brista? Är vi beredda att kämpa för att få muren att brista så vi får allt Gud har tänkt till oss? Eller ska vi bara gå förbi? Vad blir konsekvensen om vi bara går förbi?

Jag tror att många av oss kristna inte ens är medvetna om hur mycket Gud har i beredskap för oss.
Matteus 21:21-22
Jesus svarade: ”Sannerligen, om ni har tro och inte tvivlar, kan ni göra detta med fikonträdet och mer än så, ni kan säga till berget här: Upp och kasta dig i havet! och det skall ske. Allt vad ni ber om i era böner skall ni få, om ni tror.”

Får du allt som du ber i dina böner? Jag får det i alla fall inte. Vad är då problemet? Jag har för lite tro! 

I nästa inlägg kommer jag bl.a. att behandla varför jag har för lite tro och hur jag får mer tro.

Vill du ha mer av det som Gud vill ge till dig? Fråga då Gud hur du ska få det. Om du vill kan du kontakta mig så kan vi söka tillsammans. ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Tankebyggnader.