Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Högt Vattenstånd i gränsälven och hälsofundéringar och lite om den kommande sommaren.


Ett inlägg från bloggen: Karesuandoherden


Publicerad den 31 maj 2022 20:08. Läs inlägget på bloggen här.

Nu är det återigen högt vattenstånd i gränsälven, något som drabbar Karesuando varje år vid den här tiden men det är något folket här räknar med skall hända så vad vad kan man göra åt detta om man inte vill rubba hur naturen skall sköta de vattenmassor som kommer i och med snösmältningen varje år på våra breddgrader.
I dag var det också min sista arbetsdag här i Karesuando Församling så nu återstår det för mig att flytta ut ur tjänstebostaden och sen göra en ordentlig städning innan jag lämnar lägenheten. Jag hoppas att det skall gå bra trots att jag inte är riktigt frisk dels på grund av min myastena gravis men också på grund av mina hjärtproblem som ibland verkar förvärras av de mestinontabletter som jag måste inta flera gånger om dagen för att hålla myastenan i schack.
Nåja, de fungerar bra men jag kanske borde ha en lägre dos på grund av att sköter  den  den inopererade pacemakern till att hjärtat sköter sitt jobb. Kanske måste hjärtläkaren och neurologen komma överens om min medicinering? Nog om detta!
Nu ser jag också att björkarna börjar att slå ut, det ser så fint ut när de lövsprickningen är i gång och sommaren snart snart står i blom och man kan sjunga den blomstertid nu kommer och här uppe längst i norr är det verkligen så att blomstertiden kommer efter skolavslutningarna. 
Inte före som längre söderut i vårt avlånga land. ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Karesuandoherden.