Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Pekar en närstående kinesisk invasion av Taiwan på Jesu återkomst?


Ett inlägg från bloggen: Den yttersta tiden


Publicerad den 4 juni 2022 07:07. Läs inlägget på bloggen här.

”Herren gör nämligen det otänkbara möjligt på väldigt kort tid, för att förbereda sina barn och varna den här världen för den tid som ligger framför”   Kära Vänner,   Jag har tidigare nämnt Kina som en viktig pusselbricka i ändetidens utveckling. I det profetiska ordet kan vi se att länder från öst kommer ha stor betydelse i ändetidens utveckling, där en gigantisk armé på 200 miljoner man kommer resa sig i den yttersta tiden. En armé som är driven och inspirerad av onda andar, med syfte att gå in i Mellanöstern och mot det heliga landet Israel. Samtidigt med Rysslands invasion i Ukraina, så har spänningarna mellan Kina och Taiwan ökat. Kina har redan från början gjort det ganska klart att landet tillhör och är en del av Kina.

Något som är intressant är att det nu kommer nyheter om en närstående kinesisk invasion, något som kan ha stor betydelse för hela världsutvecklingen. Samtidigt så vill jag dela en vision som en syster hade i 2015, där Herren visade henne att samtidigt med uppryckandet, sker en kinesisk invasion av Taiwan. Vi upplever att världsutvecklingen och det profetiska ordet går hand i hand, och att Herren på ett mäktigt sätt bekräftar sin återkomst.

Asiens Harmagedon armé  Upp 16:12 - Och den sjätte göt ut sin skål över den stora floden Eufrat. Då torkade dess vatten ut, för att väg skulle beredas åt konungarna från östern.  Shangai Cooperation är en militär allians som blev grundlagd 1996 av Kina, Ryssland och Kasakhstan. De två sista länderna som blev medlemmar är Pakistan och Indien som båda två är kärnvapenländer. Utan att jag har kunnat bekräfta uppgiften, så finns dom som påstår, att SCO har en armé på sammanlagt 200 miljoner soldater. Det kan i så fall vara den arme som bibeln omtalar som kungarna i öst. När texten nämner denna armé, så är det kungar i flertal. Jag har svårt att tro, att det endast kommer vara Kina som kommer att stapla denna armé ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Den yttersta tiden.