Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Höga Bränslepriser


Ett inlägg från bloggen: Karesuandoherden


Publicerad den 18 juni 2022 11:11. Läs inlägget på bloggen här.

 Putinpriser sade Magdalena Andersson om de höjda diesel och bensinpriserna, vilket rättades av andra som menade att dessa höga priser hade man själv med Miljöpartiets hjälp själva ordnat till och så är det vär. För en stor del av de höga priserna är moms och sen är det skatt på detta pris inklusive den höga bränsleskatten. Vi har alltså än en gång fått skatt på skatten, det är inte första gången för under 50 och 60 talet fanns något som kallades accisen och då tror jag att detta också var skatt på skatten.
Jag tillhör de som hoppas på att Miljöpartiet åker ur riksdagen nästa år och att de sedan inte kommer igen, däremot skulle vi behöva ett riktigt Miljöparti, ett parti som företräder landsbygden och de näringar som finns där. 
Ett parti som ser vad vargen ställer till med men också vad den ohämmade vindkraftutbyggnaden gör för skada i Sveriges Natur. För om man skall bygga vindkraftverk och parker bör det vara där energin behövs.
Med andra ord på Södermalm i Stockholm! ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Karesuandoherden.