Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Så skall sommaren vara, som i år.


Ett inlägg från bloggen: Karesuandoherden


Publicerad den 23 juli 2022 13:01. Läs inlägget på bloggen här.

 Den här sommaren har varit och är som en svensk sommar skall vara med omväxlade väderlek, ömsom är det mycket varmt och då kommer också en och annan regnskur och vattnar grödan i vårt land men ömsom är det lite svalare utan att direkt vara kallt. Ibland, som idag blåser det och det gör att det blir uthärdligt att vara ute i de trakter i vårt land där myggen och nu när det går mot augusti knotten börjar bli besvärliga.
I Karesuando försvinner ju myggen när nätterna kommer tillbaka men knotten brukar överleva tills september och kanske lite till. En del älgjägare brukar, har jag förstått, ha ont av dessa odjur långt in i just september och kanske in i oktober om inte snön kommer just då.
Det verkar av rapporterna att döma som om det fortfarande är högt vattenstånd i Könkemää älv som rinner förbi prästgårdstomten i Karesuando, Kanske har det regnat mycket i de svensk-norska fjällen i sommar eller kanske är det de sista resterna av snö som kommit ner i älven i form av vatten. ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Karesuandoherden.