Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Sexuellt våld lyfts fram under årets Pride


Ett inlägg från bloggen: Sidan 2


Publicerad den 5 augusti 2022 01:01. Läs inlägget på bloggen här.

Bildtext: Pridefestivalen innehåller inte bara flaggor i glada färger, utan även inslag som handlar om sexuella våldspraktiker och droger. (Bilden är från förra en tidigare pridefestival i Stockholm.) Foto: Stina Stjernkvist/TT
- Från Världen idag/Sara Andersson -
Sexuellt våld är i fokus i en mängd programpunkter under årets pridefestival. Besökaren kan exempelvis få prova på att använda piskor, nålar och rep samt lära sig mer om det som kallas för BDSM. Under prideveckan förekommer det även punkter där människor beter sig som hästar och information om ”chemsex”, det vill säga sex med droger inblandat.


”Har du tänkt att det borde finnas mer i livet, att du saknar något?” Så inleds beskrivningen till en av programpunkterna under årets Stockholm Pride som äger rum den här veckan. Det är dock inte något djupt filosofiskt eller själsligt som föreläsningen handlar om, utan BDSM.
BDSM står för bondage, discipline sadism och masochism och innebär att olika former av våld används i samband med sex.
”Vi går igenom grunderna i BDSM och gör en lättare dykning i vad BDSM är och inte är”, står det i programbeskrivningen.
”En bra grund är alltid bra att ha och även att förnya.”
Föreläsningen, som arrangeras av Stockholm Pride, är långt ifrån det enda inslaget under årets pridevecka som handlar om sex med våldsinslag.
Läs mer här: www.varldenidag.se/nyheter/sexuellt-vald-lyfts-fram-under-arets-pride/repvha" target="_blank" >https://www.varldenidag.se/nyheter/sexuellt-vald-lyfts-fram-under-arets-pride/repvha!OIi7d0HJiyQTkuHq5DB0aQ/ ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Sidan 2.