Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

DNA och Databaser! / Pfizer-vaccin ....omvandlas dna


Ett inlägg från bloggen: Han lever


Publicerad den 10 augusti 2022 22:10. Läs inlägget på bloggen här.

 
 
www.vaken.se/kd-vill-ge-polisen-tillgang-till-dna-databaser" target="_blank" >https://www.vaken.se/kd-vill-ge-polisen-tillgang-till-dna-databaser/
 
Kristdemokraterna vill att polisen ska få tillgång till svenskars DNA som sparas i vårdens biobanker vid misstanke om brott som kan ge ett års fängelse. På sikt vill man även att polisen ska bygga upp sina egna DNA-databaser.
 
– Vi ser att nyttan i att polisen och rättsväsendet får använda DNA-register i brottsbekämpning överträffar de risker som finns, hävdar Andreas Carlson, rättspolitisk talesman för Kristdemokraterna.
 
I dagsläget är det patienten eller vårdnadshavarna som avgör huruvida deras eller deras barns blod- eller vävnadsprover får sparas i biobankerna – men detta vill Kristdemokraterna ändra på och ge polisen mandat att beslagta svenskarnas DNA.
Läs mer på nyadagbladet.se, KD vill ge polisen tillgång till DNA-databaser
 
::::::::::::::::::::::::
 
www.vaken.se/pfizer-vaccin-tar-sig-in-i-leverceller-och-omvandlas-till-dna" target="_blank" >https://www.vaken.se/pfizer-vaccin-tar-sig-in-i-leverceller-och-omvandlas-till-dna/
 
Svenska forskare från Lunds universitet har funnit att innehållet i Pfizers covidvaccin tar sig in i mänskliga leverceller och omvandlas till DNA, något som läkemedelsjättarna länge avvisat som desinformation.
 
Den svenska studien visar också att man kan utveckla autoimmun hepatit efter injektion av mRNA-vaccin.
Det är ett svenskt forskarteam från Lunds universitet som nyligen släppt studien kring covidvaccin och omstruktureringen av DNA och förändring av kromosomer i samband med de kontroversiella injektionerna, det rapporterar bland annat Epoch Times.
 
När mRNA-spikproteiner injiceras i kroppen tar de sig vidare till levern och utlöser DNA som finns inuti levercellernas kärnor, för att sedan gå över till cellernas cytoplasma och förvandlas till någonting som kallas LINE-1-protein. Ett segment av detta protein transporteras sedan tillbaka in i levercellernas kärnor där det fäster till mRNA och omvänt transkriberar det till spik-DNA.
 
Omvänd transkription är när DNA ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Han lever.