Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Convidecia Air ett inandningsvaccin mot covid godkändes av WHO/ Allt handlar om pengar m m


Ett inlägg från bloggen: Han lever


Publicerad den 10 september 2022 21:09. Läs inlägget på bloggen här.

Convidecia Air ett inandningsvaccin mot covid godkändes av WHO.   /Vad händer???? 
Elements.envato.com" width="900" height="600" />Temabild: patient med inhalator ej relaterad till artikeln. Foto: astakhovyaroslav. Licens: Elements.envato.com
 
COVID. Kina har blivit det första landet att godkänna ett inandningsvaccin i formen av en inhalerbar covidinjektion som påfyllnadsdos. Bärare är ett adenovirus för genetisk kod som ska “lära” kroppen att bekämpa SARS Cov-2.
Injektionen kallad “Ad5-nCoV-S recombinant vaccine” produceras av läkemedelsbolaget CanSino Biologics. Idéen är att injektionsvätskan, med hjälp av en nebulisator, görs om till en aerosol som sedan inhaleras genom munnen.
Convidecia Air – ett inandningsvaccin
Det nålfria “vaccinet” Convidecia Air ska enligt tillverkaren inducera “ett omfattande immunskydd” mot SARS-CoV-2 med bara ett enda andetag.
CanSino Biologics bolagsaktier steg med mer än 14,5% på Hongkongbörsen på måndagen, dagen efter det aviserade myndighetsgodkännandet.
Konkurrent Pfizer förutspådde tidigare en vinst på 32 miljarder dollar från sina covidinjektioner och ytterligare 22 miljarder dollar från Paxlovid, ett piller på eftermarknaden för Covid-19.
 
Enligt WHO visar data från kliniska prövningar att “vaccinet” är 58% effektivt för att förebygga covidsymtom och 92% effektivt mot allvarlig sjukdom.
Läs mer: Självspridande smittsamma vacciner utvecklas – 95% av populationen smittas om 5% vaccinerats
 
WHO som är läkemedelsindustrin frontorgan lovordar vaccinet. De skriver:
“Tillgängliga data om Ad5-nCoV-vaccinet hos gravida kvinnor är otillräckliga för att bedöma vare sig vaccinets effektivitet eller möjliga vaccinrelaterade risker under graviditet. Baserat på tidigare erfarenhet av andra vacciner under graviditet, förväntas effektiviteten av Ad5-nCoVAd5-nCoV-vaccinet hos gravida kvinnor vara jämförbar med den som observerats hos icke-gravida kvin ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Han lever.