Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Carl Bildt Ex-minister pekas ut som möjlig Utrikesminister/ Bilderberg m m


Ett inlägg från bloggen: Han lever


Publicerad den 14 september 2022 20:08. Läs inlägget på bloggen här.

https://nyadagbladet.se/utrikes/carl-bildt-pekas-ut-som-mojlig-utrikesminister/
  CARL BILDT
 

Ex-ministern är också mångårig medlem i den ökända Bilderberggruppen och har vid flera tillfällen bjudits in till Klaus Schwabs World Economic Forum i Davos.
Bildt kan även kopplas till andra överstatliga och globalistiska projekt – och har bland annat arbetat som Världshälsoorganisationen WHO:s ”särskilda sändebud” med fokus på att ”påskynda utveckling och tillgängliggörande av vaccin, behandling och diagnostik.”
 
Politiskt står Bildt nära Nato, amerikansk neokonservatism och militant globalism. Han har länge varit en av de mest högljudda förespråkarna av ökad överstatlighet och att Sverige ska gå med i den USA-ledda militäralliansen – något som nu av allt att döma också blir verklighet.
 
Själv vill Carl Bildt inte kommentera de rykten som gör gällande att han än en gång kan bli svensk utrikesminister.
 
— Sånt svarar jag aldrig på, jag tycker inte att det ska vara spekulation i såna frågor. Vi har inte ens ett valresultat för ögonblicket, säger Bildt.
Posten som statsminister förväntas gå till partiledaren Ulf Kristersson vid ett regeringsskifte och det är sannolikt att även posterna som justitieminister och finansminister tillsätts av moderater.
 Isac Bomanisac.boman@nyadagbladet.se

 
 
/Anji

  ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Han lever.