Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Oligarkerna och dess Monopol!!! Vår mat...............................


Ett inlägg från bloggen: Han lever


Publicerad den 15 september 2022 23:11. Läs inlägget på bloggen här.

 

 
www.vaken.se/oligarkins-nya-monopol-vart-30-000-miljarder-kronor-per-ar" target="_blank" >https://www.vaken.se/oligarkins-nya-monopol-vart-30-000-miljarder-kronor-per-ar/
 
När levande djur har eliminerats och ersatts med patenterade växtbaserade alternativ kommer oligarkernas globala företag effektivt att kontrollera livsmedelsförsörjningen i sin helhet, och de som kontrollerar maten kontrollerar människorna.
Industriellt jordbruk är en viktig drivkraft bakom miljöförstöring och ohälsa. Denna destruktiva cykel försvaras i namn av prisvärd mat och behovet av att mätta massorna.
 
Industriellt jordbruk använder 75% av tillgänglig jordbruksmark men producerar bara 30% av maten som konsumeras globalt. Små gårdar med biologisk mångfald använder 25% av marken och ger 70% av vår kost. Om den industriella jordbruksandelen fortsätter att stiga kommer den så småningom att döda livet på hela planeten och eliminera alla möjligheter att odla mat.
 
Ökningen av falskt syntetiskt fabriksframställt kött är ett försök att återskapa samma globala kontroll över livsmedelsförsörjningen som Monsanto och andra redan uppnått genom patenterad GMO-fröutveckling.
När levande djur har eliminerats och ersatts med patenterade växtbaserade alternativ kommer de globala företagen (läs t.ex Bill Gates) effektivt att kontrollera livsmedelsförsörjningen i sin helhet, och de som kontrollerar maten kontrollerar människorna.
 
Tester avslöjar t.ex att Impossible Burger innehåller 11,3 ppb glyfosat; djurstudier visar att 0,1 ppb glyfosat kan förändra funktionen hos mer än 4 000 lever- och njurgener och orsaka organskador.
 
I flera år har jag m.fl förespråkat en ekologisk kost för att optimera vår hälsa, undvika vanliga hälsoproblem och hjälpa till att regenerera miljön.
Att välja ekologiska livsmedel minskar din exponering för bekämpningsmedel, herbicider, genetiskt modifierade (GMO) livsmedel, syntetiska livsmedelstillsatser och nanoingredienser, varav många inte framgår av innehållsdeklarationerna.
Förutom a ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Han lever.