Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Nu är det dags för höstsopporna


Ett inlägg från bloggen: Karesuandoherden


Publicerad den 25 september 2022 12:12. Läs inlägget på bloggen här.

 Jag tog och skaffade lite ingridienser till lite kött som jag kokade soppa på i går, dels morötter dels potatis och sommargrönsaker som jag hällde i en hel påse av i grytan samt vitpepparkorn och salt. Däremot fann jag inte de samksättande grönsakerna som jag brukar använda och som brukar finnas i en liten plasförsedd plaslåda och som brukar innehålla två morötter, någon palsternacka och sen en sak till som jag inte kommer ihåg namnet på. Nåja det gick bra ändå, men nog saknar jag de ingidienser som jag brukar ha i soppan för att den skall bli smakrik.
Och det är förmodligen inte den sista soppan som jag kommer att tillaga om inte liemannen kommer innan dess men vi får väl hoppas att han dröjer för ännu är kanske inte min tid ute.
Kjell, grannen i Nattavaara, var ute med Marmis så nu har han fått sin morgonpromenad och jag vill helst inte att han är ute i dag eftersom det är så fuktigt ute för även om han har en fin päls så är han mest en innehund. Husses älskade "lilla"vovve. ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Karesuandoherden.