Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

Från självmordsförsök till bönesvar


Ett inlägg från bloggen: Sidan 2


Publicerad den 24 november 2022 01:01. Läs inlägget på bloggen här.

 
- Från Frälsningsarméns hemsida -Samuel Coils liv har präglats av övergrepp, kriminalitet, missbruk och psykisk ohälsa. Efter ett av många självmordsförsök hittade han till kyrkan på jakt efter vägledning av en högre makt. Här vände allt och Samuel fick otroliga bönesvar. Jag fick otroliga bönesvar. Vid det tillfälle var det en man som frågade mig ”Vill du se ett mirakel?”. Och jag svarade ”Ja det är klart jag vill”. Han sa ”Har du ont någonstans?” ”Ja jag har fem brutna revben och ett brutet bröstben.” Och så bad han för mig och redan samma kväll så, alltså jag försökte verkligen provocera fram smärtan, för jag kunde inte tro först att den var borta men det var den och den kom aldrig tillbaka heller.Jag räknar min frälsning från den dagen i princip.

Läs mer här: www.fralsningsarmen.se/var-tro-och-kyrka/om-var-tro/min-vag-till-gud/fran-sjalvmordsforsok-till-bonesvar/" target="_blank" >https://www.fralsningsarmen.se/var-tro-och-kyrka/om-var-tro/min-vag-till-gud/fran-sjalvmordsforsok-till-bonesvar/ ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av Sidan 2.