Den stora kristna bloggkatalogen på nätet
KÖRKORTSANNONS
körkort
KÖRKORTSANNONS
Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!Hetaste för dig som behöver hjälp inför körkortsprovet... Träna online nu!

De nordiska länderna skämmer ut sig i FN - FN för Israels agerande till domstol


Ett inlägg från bloggen: ISRAELNYHETER


Publicerad den 1 januari 2023 20:08. Läs inlägget på bloggen här.

 I fredags röstade FN:s generalförsamling för en resolution som uppmanar Internationella domstolen i Haag att ge ett rådgivande uttalande angående "Israels långvarig ockupation, bosättning och annektering av palestinskt territorium".
FN:s generalförsamling består av 193 stater. Av dem är en majoritet stater som inte är fria demokratiska stater med värderingar som vi i västvärlden betraktar som normala. Därför borde västvärlden inte ta FN resolutioner på allvar utan betrakta dem som det de är: uttryck för de odemokratiska staternas åsikter. Västvärlden borde också enhälligt rösta mot resolutioner som ät absurda och strider mot våra värderingar.
De odemokratiska staterna håller bra ihop i FN, i synnerhet de islamska staterna när det kommer till omröstningar om Israel.
De demokratiska staterna och EU länder i synnerhet saknar moralisk ryggrad och röstar ibland med de odemokratiska länderna och ibland lägger EU länder ner sina röster. Väldigt sällan röstar de emot resolutionerna även om de är helt absurda.
Den senaste resolutionen riktad mot Israel röstade de europeiska staterna Albanien, Kroatien, Tjeckien, Estland, Tyskland, Ungern, Italien, Litauen, Rumänien och Storbritannien mot resolutionen. Det förtjänar de respekt för.
 Alla de nordiska länderna visade vad de går för genom att lägga ner sina röster. Vi sitter inte i FN för att se på när ondskan florerar utan för att ta ställning mot den. Det kunde man tro i alla fall, men så är det tyvärr inte. Vi lägger oss platt och håller tyst.
Terrororganisationer hyllar FN för resolutionen, det om något borde ge de nordiska länderna något att tänka på. 
En resolution som tar ställning till Israels agerande på "palestinskt territorium" borde inte kunna läggas fram i FN eftersom det inte existerar något palestinskt territorium i juridisk mening. Hela området mellan Medelhavet och Jordanfloden tillhör enligt internationella avtal judarna. Om arabe ... Läs mer...

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

« Tillbaka till översikt av ISRAELNYHETER.